Οι Αξίες μας

Η οικογένεια Διακογεωργίου «στεγάζει» 45 ολόκληρα χρόνια τα όνειρα νέων ζευγαριών και οικογενειών διατηρώντας αναλλοίωτες τις ηθικές της αξίες.

Our goal then and
now is to provide
quality projects

As a process transformation company, we rethinks
and rebuilds processes for the digital age by combining
the speed and insight of design thinking with
the scale and accuracy of data analytics.

Με πυξίδα την καλή επικοινωνία και στόχο τη δημιουργία εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κατασκευαστή και τον ενδιαφερόμενο νέο ιδιοκτήτη, γεφυρώνουμε τα όνειρα και τις σκέψεις σε πράξεις και έργα. Μια υγιής συνεργασία που διευκολύνει το έργο μας και καθησυχάζει τις ανησυχίες σας.

Η απόκτηση ενός νέου ιδιωτικού χώρου αποτελεί όνειρο ζωής και απαιτεί, πολλές φορές από τον νέο ιδιοκτήτη, κόπο και συνέπεια για να φτάσει στην πολυπόθητη αγορά του. Με απόλυτη ευθύνη και σεβασμό στην προσπάθεια αυτή, η οικογένεια Διακογεωργίου φροντίζει για την παράδοση ποιοτικών και άριστων αισθητικά έργων σε λογικές τιμές που ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες ανάγκες των ιδιοκτητών εξασφαλίζοντας τις συνθήκες για μια καλύτερη καθημερινότητα.

Με απόλυτη σοβαρότητα, συνέπεια και πρόγραμμα ακολουθούμε κατασκευαστικές στρατηγικές εναρμονισμένες με τις Οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το σχετικό ελληνικό εσωτερικό δίκαιο. Παραδίδουμε έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, άριστης αρχιτεκτονικής επιλέγοντας πιστοποιημένα και σύγχρονα υλικά, ανθεκτικά στο χρόνο.

Σας ευχαριστούμε ολόθερμα που είμαστε η πρώτη επιλογή σας στον τομέα των κατασκευών. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο πάθος και ένταση την προσπάθειά μας, για να συνεχίσουμε σας προσφέρουμε ένα ποιοτικό τρόπο ζωής, κάνοντας το όνειρό σας πραγματικότητα.

Περιβαλλοντική Μέριμνα

Η προστασία του περιβάλλοντος και η προαγωγή του βιοτικού επιπέδου αποτελούν τη βάση με την οποία σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα έργα μας, ώστε να εξυπηρετούν την ομαλή και αρμονική διαβίωση των ανθρώπων.

Ως εταιρεία φροντίζουμε πάντα να τηρούμε αυτές τις προδιαγραφές με δράσεις όπως μεταφυτεύσεις και φυτεύσεις των δέντρων και των κήπων στα έργα που παραδίδουμε, την ανακύκλωση στερεών αποβλήτων κατά τη διάρκεια κατασκευής, έως και τη χρήση ανακυκλώσιμων υλικών στις κατασκευές μας.

Φροντίζουμε για το περιβάλλον, φροντίζουμε για το σπίτι μας.

ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Η πορεία μας, με αριθμούς.

0 +
Έτη εμπειρίας
0
Ολοκληρωμένα Έργα
0
Κατοικίες
0
Έργα σε Εξέλιξη
0
Επαγγελματικοί Χώροι