FAQs

Το ενδιαφέρον για την ελληνική κτηματαγορά από Έλληνες και ξένους παραμένει εξαιρετικά υψηλό. Πολλοί από τους υποψήφιους αγοραστές αντιμετωπίζουν την αγορά ακινήτου ως επενδυτικό προϊόν που, δικαιολογημένα, περιμένουν να τους αποφέρει αποδόσεις, συνυπολογίζοντας ότι συγκριτικά με το 2021 η αξία των ακινήτων έχει σημειώσει αύξηση 15%.

Με λίγα λόγια, την ώρα που η αγοραστική δυναμική μειώνεται ετήσια, η μόνη αξία που ανεβαίνει είναι αυτή του Real Estate. Σε περιόδους πληθωρισμού η αγορά ακινήτων αποτελούσε πάντα ένα ασφαλές καταφύγιο.

Επιλέγοντας την Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου, η αγορά ακινήτου σταματάει να είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος και την επιλογή αγοράς ακινήτου, ο υποψήφιος αγοραστής απαλλάσσεται από αγχωτικές γραφειοκρατικές διαδικασίες και την υποχρέωση παρακολούθησης των τεχνικών εργασιών, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αναλαμβάνουμε με απόλυτη ευθύνη και συνέπεια όλη τη διαχείριση υπηρεσιών και εργασιών του ακινήτου που απαιτούνται, από το στάδιο της ιδέας, των αρχιτεκτονικών σχεδίων ως και την πρακτική του ολοκλήρωση. Είμαστε ο συνεργάτης που θέλετε να έχετε.

Κάθε υποψήφιος αγοραστής που θέλει να φτάσει στην πολυπόθητη απόκτηση μιας νέας κατοικίας, πριν βάλει τον εαυτό σου σε αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να απαντήσει σε κάποια ερωτήματα, ώστε να αποκτήσει ένα αγοραστικό προφίλ και να κατατοπίσει τη συνεργαζόμενη κατασκευαστική εταιρεία για τις ανάγκες και τις επιθυμίες του.
Αρχικά, το ερώτημα είναι αν πρόκειται για ιδία χρήση ή για επένδυση.
Έπειτα, κρίνεται αναγκαία η εξέταση του διαθέσιμου προς αγορά κεφαλαίου και οι τρόποι εύρεσης και διάθεσής του ( ιδία κεφάλαια, δυνατότητα δανειοληψίας ).
Τέλος, αν προορίζεται για αγορά ιδιωτικής κατοικίας, καλό θα ήταν να αναζητηθούν πληροφορίες όπως ο επιθυμητός τύπος κατοικίας ( μονοκατοικία / διαμέρισμα ), η διαρρύθμιση ( μονόχωρο / δίχωρο κτλ), αλλά και η περιοχή που εξυπηρετεί τις εκάστοτε ανάγκες. Είμαστε στη διάθεσή σας, ελάτε να συζητήσουμε πώς μοιάζει το σπίτι των ονείρων σας.

Ένας από τους σημαίνοντες παράγοντες επιλογής της νέας κατοικίας σας είναι η εύρεση μιας ιδανικής περιοχής που θα εξυπηρετεί τις καθημερινές σας ανάγκες και θα σας προσφέρει την ποιότητα ζωής που επιθυμείτε. Είναι οι υποχρεώσεις και η εργασία σας κοντά στην πόλη; Επιθυμείτε να κατοικήσετε λίγο έξω από τη βαβούρα της πόλης, αλλά αρκετά κοντά όταν προκύψει ανάγκη; Ονειρεύεστε μια κατοικία σε ήσυχη αποκεντρωμένη περιοχή σε ένα κατάφυτο περιβάλλον; Αδιαμφισβήτητα, οι επιλογές είναι πολλές και οι εκάστοτε επιθυμίες διαφορετικές.

Η επιλογή λοιπόν, της περιοχής της μελλοντικής σας κατοικίας θα καθορίσει καταρχάς την τιμή της πώλησης του ακινήτου και εν τέλει την καθημερινότητα και τη νέα ζωή των ιδιοκτητών του.

Μια συχνή απορία που έχουν οι μελλοντικοί αγοραστές αφορά τον χρόνο παράδοσης του νέου τους ακινήτου. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης καθορίζεται ανάλογα με το στάδιο κατασκευής κατά το οποίο θα εκδηλώσει ενδιαφέρον ο αγοραστής και τις κατασκευαστικές ιδιαιτερότητες που απαιτούνται μέχρι την ολοκλήρωσή του. Η εταιρεία μας τηρεί πιστά τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα παράδοσης.

Όσο πιο νωρίς προαποφασίσει ο νέος ιδιοκτήτης την αγορά του ακινήτου (πρώιμο στάδιο κατασκευής), τόσο μεγαλύτερο εύρος επιλογών έχει. Για παράδειγμα, μπορεί να καθορίσει τον αριθμό των χώρων που χρειάζεται (χωροταξικός σχεδιασμός) ή σε επόμενο στάδιο, ήδη υπάρχοντα διαμορφωμένου χώρου, να επιλέξει τα υλικά με τα οποία θα ντύσει το νέο του σπίτι (ξυλεία στην κουζίνα, μάρμαρο ή γρανίτη στο δάπεδο κτλ.).

Σχεδιάζουμε βήμα-βήμα το σπίτι που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στα σχέδια που έχετε κάνει για τον μελλοντικό σας χώρο. Πείτε μας την ιδέα και εμείς θα την κάνουμε πράξη!

Η κατασκευαστική Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου, αριθμεί πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Η πολυετής μας εμπειρία, η εξειδικευμένη ομάδα μας και οι γνώσεις μας στον κλάδο αποτελούν ένα τρίπτυχο επιτυχίας που συμβάλλουν στη γρήγορη και ποιοτική αγορά ενός ακινήτου χωρίς ταλαιπωρία.

Η εταιρεία μας παραδίδει έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του πελάτη, τηρώντας το προσυμφωνημένο χρονοδιάγραμμα στο ακέραιο. Κτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μελλοντικούς ιδιοκτήτες των ακινήτων μας.

Η τιμή του προς αγορά ακινήτου διαμορφώνεται από ένα πλήθος παραγόντων που επιλέγει ο ενδιαφερόμενος αγοραστής. Έχουμε όλη την καλή θέληση, να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο πληρωμής που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές, ώστε να αποκτήσετε το επιθυμητό ακίνητο. Ελάτε να συζητήσουμε τις ανάγκες και τις δυνατότητές σας.