Επενδύστε στη σταθερότητα της αγοράς ακινήτου.

Η Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου προχωρά ένα βήμα πέρα από την αγορά κατοικίας και σας παρουσιάζει την απόκτηση ακινήτου ως την πλέον συμφέρουσα επενδυτική κίνηση της εποχής.

Η επιστροφή στην κανονικότητα και η κατακόρυφη άνοδος του τουρισμού, έχουν συμβάλλει στην αύξηση του ενδιαφέροντος για την ελληνική κτηματαγορά από Έλληνες και ξένους. Το Real Estate στην Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, με τους επενδυτές να αναζητούν ένα ασφαλές καταφύγιο για να διασφαλίσουν τις αποταμιεύσεις τους σε περιόδους υψηλού πληθωρισμού. Η διαχρονικότητα, λοιπόν, του ακινήτου και η σταθερότητα της αξίας του απέναντι στις χρηματιστηριακές ανατιμήσεις, καθιστούν το Real Estate μια ιδανική επενδυτική ευκαιρία.

Αποκτήστε εγγυημένο «παθητικό» εισόδημα

Αδιαμφισβήτητα το Real Estate αποτελεί τον δημοφιλέστερο τρόπο απόκτησης παθητικού εισοδήματος που εγγυάται τη σίγουρη και σταθερή αύξηση εισροής χρημάτων, παράλληλα με τις ήδη υπάρχουσες πηγές εσόδων.

Η Κάλλιστος & Βασίλης Διακογεωργίου δημιουργεί κτήρια που ακολουθούν όλες τις νομοθετικές και ευρωπαϊκές συστάσεις, ακολουθώντας τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα σε περιοχές που παρουσιάζουν εμπορικό ενδιαφέρον ή πρόκειται να αναβαθμιστούν, με αποτέλεσμα ο επενδυτής να πετυχαίνει υψηλά μισθώματα, αποκτώντας ένα ακίνητο με υψηλή μελλοντική αξία.

Έργα με high standards, κτισμένα με βάση τις σύγχρονες απαιτήσεις, αποτελούν τον ιδανικό τρόπο εξασφάλισης του κεφαλαίου του επενδυτή, ο οποίος προβαίνοντας σε μίσθωση ή μεταπώληση του ακινήτου επιτυγχάνει όχι μόνο απόσβεση της αρχικής επένδυσής τους, αλλά σύμφωνα με τη συνεχή άνοδο της αξίας των ακινήτων και υψηλά ποσοστά κέρδους.

Η αντιπαροχή ως μια συμφέρουσα επένδυση

Η απόκτηση παθητικού εισοδήματος προϋποθέτει χρόνο, κόπο και κεφάλαιο, με τους παράγοντες αυτούς να λειτουργούν αποτρεπτικά πολλές φορές για τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, ο οποίος έχει την πεποίθηση πως αν δεν κατέχει ένα υπέρογκο ποσό εκκίνησης δεν έχει τη δυνατότητα επένδυσης στο Real Estate.

Παρόλα αυτά, η κατοχή ακινήτου θεωρείται ένα σπουδαίο κεφάλαιο εκκίνησης και μία επενδυτική ευκαιρία ακόμη και για όσους δεν έχουν τη δύναμη να το αξιοποιήσουν. Η εκμετάλλευση του αντιπαρεχόμενου ακινήτου από μία κατασκευαστική εταιρεία και η παράδοση διαμερισμάτων με τη δυνατότητα μεταπώλησής τους από τον οικοπεδούχο μπορούν εν τέλει να του αποφέρουν περισσότερα χρήματα από όσα θα εισέπραττε από την πώληση ολόκληρου του ανεκμετάλλευτου ακινήτου!

Ακολούθησε τα βήματα που θα σε φέρουν
πιο κοντά στο όνειρό σου!

Με σταθερότητα και προμελετημένες κινήσεις, σχεδιάζουμε τα βήματα που θα σας οδηγήσουν επιτυχώς στην απόκτηση του επιθυμητού προσωπικού σας χώρου ή του νέου επενδυτικού σας ακινήτου. Αναπροσαρμόζουμε τις προδιαγραφές των παρεχόμενων ακινήτων μας, ανταποκρινόμενοι πλήρως στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και προβλέπουμε τις κινήσεις που θα διατηρήσουν ψηλά τη μελλοντική αξία του ακινήτου σας.

Παρέχουμε τα απαιτούμενα εχέγγυα ποιότητας και παραδίδουμε με συνέπεια έργα υψηλής αισθητικής στο προδιαγεγραμμένο χρονοδιάγραμμα παράδοσης και στη συμφωνηθείσα τιμολογιακή πολιτική.