Κάνουμε τα σχέδιά σας για το μέλλον… σπίτι!

Στην Κ&Β Διακογεωργίου τα σχέδιά σας για το μέλλον γίνονται πραγματικότητα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο κατασκευής ακινήτων εδώ και 45 έτη, αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων μας και παραδίδοντας με συνέπεια έργα υψηλών προδιαγραφών.

Συνεργαζόμαστε με ένα άρτια τεχνικό δίκτυο που πρωτοπορεί στον τομέα των κατασκευών και συνεχίζουμε να καινοτομούμε, δημιουργώντας κτήρια λειτουργικά και ασφαλή που ακολουθούν τα υψηλότερα πρότυπα προδιαγραφών.

Κατανοούμε ότι η κατασκευή μιας νέας κατοικίας ή του νέου επενδυτικού σας ακινήτου αποτελεί μια σημαντική επένδυση, γι’ αυτό αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να συνεργαστούμε μαζί σας, ώστε να δημιουργήσουμε έναν χώρο που αντανακλά το στυλ σας και ανταποκρίνεται στις λειτουργικές σας απαιτήσεις.

Αγοράστε το νέο σας σπίτι από τα σχέδια & δείτε το να παίρνει μορφή

Η αγορά ακινήτου σε προπαρασκευαστικό στάδιο είναι μια πολύ καλή ευκαιρία εξατομίκευσης. Αποκτήστε το σπίτι που επιθυμείτε προσαρμοσμένο πλήρως στις ανάγκες και το γούστο σας απολαμβάνοντας μια σειρά πλεονεκτημάτων.

Όσο πιο άμεσα προβείτε στην αγορά ακινήτου, τόσο μεγαλύτερη είναι η παρέμβαση που μπορείτε να κάνετε στον νέο σας χώρο.

Πλεονεκτήματα αγοράς ακινήτου σε προκατασκευαστικό επίπεδο:

Σε πρώιμο στάδιο ο αγοραστής μπορεί να παρέμβει αρχιτεκτονικά στον χώρο σε θέματα χωροθέτησης επιλέγοντας το μέγεθος και τον αριθμό των υπνοδωματίων και τη διάταξη κοινόχρηστων και μη χώρων.

Σε επόμενο στάδιο επιλέγονται τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την επένδυση του χώρου, όπως τα πλακάκια, οι πόρτες, οι ντουλάπες, τα κουφώματα ακόμα και το χρώμα που θα βαφτεί το σπίτι.

Τα σπίτια προκατασκευής κτίζονται με σύγχρονες ανέσεις και χαρακτηριστικά, περιλαμβάνοντας παροχές όπως η έξυπνη οικιακή τεχνολογία και οι ενεργειακά αποδοτικές εγκαταστάσεις.