Διαμέρισμα 115 τ.μ. με κήπο

 

 

 

Στο Πανόραμα Ηλιούπολης στη Ρόδο σε μια καινούργια γειτονιά και ήσυχη, βρίσκεται το πολυτελές διαμέρισμα του νέου συγκροτήματος. Το συγκρότημα αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα με υπόγειο-γκαράζ, αποτελούμενο συνολικά από επτά διαμερίσματα. Ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 115m², με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, κουζίνα, ντουλάπες, είδη υγιεινής, αποθήκη & θέση στάθμευσης όπου θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες σας.

 

 

Το έμπειρο προσωπικό μας μελετάει συνεχώς νέες τεχνικές και τεχνολογίες για την καλύτερη δυνατή κατασκευή των κτιρίων. Εξοικονομώντας έτσι ενέργεια, μειώνοντας τα έξοδα σας για θέρμανση και ψύξη των χώρων και βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής σας! Το διαμέρισμα διαθέτει θερμοπρόσοψη, ηχομόνωση, ενεργειακά τζάμια, κουφώματα με θερμοδιακοπή, εγκατάσταση ηλιακού και κλιματισμού. Ένα ακόμα θετικό χαρακτηριστικό του διαμερίσματος είναι η ενδοδαπέδια θέρμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού, ρυθμιζόμενη από εσάς τμηματικά για τα δωμάτια που επιθυμείτε ή & συνολικά.

 

 

Τι το ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας; Φυσικά ο μεγάλος κήπος που διαθέτει το διαμέρισμα. Έχετε την δυνατότητα να διαμορφώστε τον κήπο σας όπως εσείς επιθυμείτε προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Εκμεταλλευτείτε την θέα και τον κήπο και δημιουργήστε τον δικό σας προσωπικό παράδεισο!

 

 

Για να το δείτε από κοντά και να διαμορφώσουμε μαζί το σπίτι των ονείρων σας επικοινωνήστε μαζί μας στο 22410 29318.